Termeni și condiții

1. Informații personale


Pentru a putea plasa comenzi trebuie sa completați corect informațiile: numele, adresa, numărul de telefon, email, precum și alte informații utile.

ORICE ÎNCERCARE DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.velicea.com SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.velicea.com, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.velicea.com ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

 

2. Securitatea datelor personale


Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către SC Pony SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. SC Pony SRL se angajează în fata clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și SC Pony SRL.
Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru.
SC Pony SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa afișată în secțiunea Contact a site-ului, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; sa înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

SC Pony SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere SC Pony SRL să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere SC Pony SRL să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere SC Pony SRL să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale.

 


3. Copyright


Întregul conținut al site-ului www.velicea.com - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date - este proprietatea SC Pony SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al SC Pony SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 


4. Accesul la site


SC Pony SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.velicea.com și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul www.velicea.com, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Pony SRL fără acordul scris prealabil al acesteia.

 

 

5. Descrierea produselor


SC Pony SRL oferă clienților săi prin intermediul site-ului www.velicea.com produse din piele destinate echitației.
Imaginile și descrierile produselor de pe site sunt cu titlul de prezentare, SC Pony SRL luând toate masurile necesare pentru a asigura corectitudinea și acuratețea acestora. Cu toate acestea pot exista greșeli și/sau omisiuni întâmplătoare pentru care SC Pony SRL nu poate fi făcută responsabilă, dar pe care se obligă să le corecteze în cel mai scurt timp după semnalarea acestora. Culorile produselor de prezentare de pe site sunt ilustrative si nuanțele pot diferi in funcție de dispozitivul cu care sunt redate imaginile dar și față de realitate. Pentru a face o comanda de articole din piele în alta culoare decât negru veți primi instrucțiuni speciale de la echipa noastră.

 

 

6. Preț


Prețul unui produs poate fi obținut solicitând SC Pony SRL oferta de preț. La prețurile prezentate se pot adaugă costurile de livrare, dacă este cazul.

 

 

7. Plata produselor


Plata produselor, conform acestor termeni si condiții, se poate efectua anticipat in baza facturii fiscale- prin virament in contul bancar indicat sau ulterior, la primirea mărfii , cu ramburs.

 


8. Returul produselor


Produsele pot fi returnate in termen de 30 de zile doar în ambalajul original, nefolosite. SC Pony SRL suportă costul de transport al returnării produselor doar dacă produsele primite nu corespund comenzii clientului.
Nu pot fi returnate produsele folosite sau personalizate cu inscripții.

 

 

9. Litigii


Orice litigiu apărut in legătura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.
În cazul in care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Romania.
Prin folosirea site-ului www.velicea.com, clientul este de acord cu termenii și condițiile de mai sus.

 

 

 
Acest site folosește doar cookies funcționale. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acceptarea folosirii de cookies.